Katarina Grujic - Greška (Official Video).avi (axe-1)seeders: 11
leechers: 4
Katarina Grujic - Greška (Official Video).avi (axe-1) (Size: 95.44 MB)
DescriptionKatarina Grujic - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to ne dajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci pol, jaci pol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja I ne znam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci pol, jaci pol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci pol, jaci pol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci pol, jaci pol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Hvala Marija Hvala Amy Sharing Widget |