Star wars jedi knight II jedi outcast 2 - ISOseeders: 1
leechers: 1
Star wars jedi knight II jedi outcast 2 - ISO (Size: 664 MB)
Description
"Összegzés: A Jedi Knight 2 az egyik leghangulatosabb játék, amivel az utóbbi
id?ben találkozni volt szerencsém. Tudom, hogy ehhez nagyban hozzájárul az ismert és kedvelt SW univerzum, de pont ez a lényeg: végre nem csak a dobozon olvasható név adja el a játékot, hanem maga a játékélmény. Gratula Raven, csak így tovább!" Gépigény : Windows 95 OSR2/98/ME/2000/XP Hungary Proci: Pentium II vagy Athlon típusú 350 MHz vagy gyorsabb CPU szükséges Memória: 64MB minimum. 128 MB RAM szükséges Windows 2000 és XP felhasználóknak. Grafkártya:16 MB OpenGL kompatibilis PCI vagy AGP 3D kártya. Hangkártya: 16-bit DirectX 8.x kompatibilis hangkártya. megj.: Athlon XP 2800,768 RAM és egy X1650 PRO-val simán megyen :p Telepítés : Az iso file-t mountold Daemon Tools-ban és telepítsd fel a játékot . Crack nincs, a CD-nek a meghajtóban kell lennie a játék indításakor. Mellékeltem a legújabb patch-et is, nem szükséges feltelepíteni, csak ha problémákat észlelsz. Mellékeltem még pár addon-t is( pár MP pályát meg pár grafikai effekt "tuningolót" :d ) Jó szórakozást kívánok mindenkinek! seed:passzív :l, remélhet?leg megszakadások nélkül . Related Torrents
Sharing Widget |

All Comments