9 Proletaryat Recycling[rerip2007] 2006seeders: 0
leechers: 0
9 Proletaryat Recycling[rerip2007] 2006 (Size: 65.12 MB)
DescriptionArtysta: Proletaryat Album: Recycling Rok: 2006 [rerip 2007] Gatunek: Rock Lista utworów: 1. Wiedziałem - mam 2. Pragniemy 3. Modlitwa 4. W czyim imieniu 5. Pełni wiary 6. Dziewięć kul 7. Jak ogień i lód 8. Być czy być 9. Eutanazja 10. Oni tak samo jak my 11. Na elity 12. To świat nie mój 13. Mam w dupie 14. S.K.A. „Recycling”, legendarnej grupy Proletaryat, to ich „drugie wejście smoka” z nowym materiałem po przeszło 6-letnim milczeniu. Wiosną tego roku ukazała się co prawda płyta „Rec.” Ale jej dystrybucja i promocja została kompletnie położona przez wydawcę co skończyło się zerwaniem umowy. Czym różni się płyta „Recycling” od „ReC.”? Przede wszystkim znalazło się na niej aż cztery bonusy, pochodzące z tej samej sesji nagraniowej. Przypomnijmy – PROLETARYAT (w składzie Tomasz Olejnik - vocal, Jarosław Siemienowicz - gitary, Dariusz Kacprzak - bas, Robert Hajduk – perkusja) nowy materiał przygotowywał prawie dwa lata, w Łodzi, Częstochowie i Nowym Jorku. W pierwotnej wersji na płycie znalazło się 10 utworów, w nowej wersji jest ich aż 14. Zmodyfikowana została też szata graficzna wydawnictwa, które tym razem wydane zostanie w digi-packu. Sharing Widget |