Audiobooki Kursy Poradniki Archiwum V.I.P. Dostęp Sponsor - Dostęp ONLINE Wszystkich: 145 Gości: 69 Zarejestrowani: o2150725, pgia, bugmenot1, marzenkaradon, panjoda, pauer, tomek198823, kj9, Hollyberry, [PDF] [POLISH]seeders: 0
leechers: 0
Audiobooki Kursy Poradniki Archiwum V.I.P. Dostęp Sponsor - Dostęp ONLINE Wszystkich: 145 Gości: 69 Zarejestrowani: o2150725, pgia, bugmenot1, marzenkaradon, panjoda, pauer, tomek198823, kj9, Hollyberry, [PDF] [POLISH] (Size: 2.96 MB)
Description
For this file don't use magnet link. Use torrent file, it have more trackers, more peers.
Więcej polskich książek Język: polski Format: PDF Jakość: dobra Opis: Nie wiem dlaczego głupio sądziłam, że to ostatni tom. Cieszę się, że jeszcze trzy przede mną. Zacznę może od najprostrzego. Mianowicie Manon. Dlaczego autorka teraz nam ją przedstawiła i to w pozytywnym świetle? Coś mi się wydaje, że w kolejnych tomach nie będzie dla mnie zaskoczeniem jej np zmiana strony. Bardzo ją polubiłam i tego jej Szczerbatka też. Początkowo nie byłam zadowolona z tego, że przez całą książkę Celanea czy też Aelin będzie z dala od Chaola i Doriana. Jednak szybko autorka potrafiła zmienić moje zdanie. Droga Celanea'y do stania się Aelin, jak i Rowan, to było niesamowite. Dobrze, że obszernie rozpisane. Jakoś nie łączyłam C i R romantycznie. Autorka od początku temu zaprzeczała i tak jest dobrze. Chaol lekko mnie irytował tym swoim niezdecydowaniem i tym tlącym się gdzieś głęboko brakiem akceptacji dla Doriana i prawdy o C. Jednak koniec końców zrobił co trzeba. Dlaczego Doriana spotkało takie nieszczęście? Ech.. Aedion jest niesamowity, pełen oddania i miłości.... Sharing Widget |