Beat Hazard Ultra v1.4 Androidseeders: 1
leechers: 0
Beat Hazard Ultra v1.4 Android (Size: 16.38 MB)
Description
ApkAndroid
Beat Hazard Ultra jest znaną grą z iOS. Teraz jest dostępna w Google Play. Co w niej ciekawego? Otóż to, że podczas gry jako podkład muzyczny możemy wykorzystać swoją bibliotekę utworów. Wystarczy, że muzykę mamy na karcie SD i to wszystko. Jednak trzeba uważać jaki gatunek muzyczny wybieramy. Beat Hazard Ultra analizuje utwory pod względem tempa i w ten sposób dobiera prędkość akcji. Tak, że przy każdym utworze mamy możliwość grania na innej poziomie. Jeśli tempo utworu będzie szybsze to na planszy pojawi się więcej przeciwników. Dla zabawy zapodajcie sobie takie klasyki jak Scooter.A to co dzieje się na ekranie, to, jak wspomniałem wyżej, coś niesamowitego. Motyw zawieszenia w ciemnym kosmosie i nadlatujących zewsząd statków czy meteorytów znamy już z miliona gier, ale tutaj zrealizowany został z ponadprzeciętnym smakiem. Kolory są świetnie dopasowane, a ilość rozbłysków (którą możemy sterować! aż do 200% normy) powoduje, że nawet sam musiałem czasami odsuwać nieco tablet od siebie, bo przestawałem ogarniać co się dzieje. Intensywność wydarzeń na ekranie zależy od puszczonego przez nas kawałka – to do jego podstawie generowani są przeciwnicy. I rzeczywiście rzuć tutaj różnicę między Adele, a Cannibal Corpse. Mamy kilka trybów rozgrywki : - Standard Mode : zwykła rozgrywka trwa tyle co piosenka - Survival : gramy tyle ile wytrzymamy - Boss Rush : jedna z ciekawszych opcji gry , podczas rozgrywki będziemy się mierzyć tylko i wyłącznie z bossami - Chill Out - opcja gry dla nowicjuszy , a także do wypróbowania nowych broni. Do tych wszystkich opcji gry możemy sobie wybrać ustawienie muzyki : - Select From A List : po prostu wybieramy utwór z naszej biblioteki - Random Track : losowy wybrany utwór - Use Now Playing : zostaje użyta piosenka, która właśnie leci w tle - Not Played Yet : zostaje wybrana piosenka , która jeszcze nie leciała . SEED:) Sharing WidgetScreenshots |