Beats Audio PRO root v1.1.2 ROOTED DEVICES ONLY Androidseeders: 1
leechers: 0
Beats Audio PRO root v1.1.2 ROOTED DEVICES ONLY Android (Size: 2.94 MB)
Description
ApkAndroid
To jest wersja premium Beats Audio Installer. Promocje: + Odinstalować + Brak reklam + Ułatwienia instalacji + VIP Wsparcie + Można wspierać nasz rozwój! Prosimy upewnić się, że telefon jest zakorzeniona! Podziel się i jak to zdjęcie na Facebooku, aby wygrać jeden Beats Solo HD. Darmowa wysyłka na całym świecie. + + + ROOT / SU wymagany dostęp + + + Ta aplikacja będzie zainstalować Beats Audio Driver do systemu. Usłyszysz dużą różnicę na wysokiej klasy telefony, ale nawet niewielkie urządzenia końcowe będą czerpać z tego kierowców. DSP Manager nie może pracować na wielu urządzeniach. Kredyty należą do motioncoding. OPINIE: -Po instalacji na SGSII przestał działać dźwięk. Deinstalacja nic nie dała. Wersja bezpłatna działa jak należy i to z systemem 4.0.4 i 4.1.2. Tak naprawdę to zero gwiazdek -Galaxy S3, po ostatnim update wszystko się posypało do tego stopnia że musiałem wgrać na nowo system. Potrzebny szybki update!!!!!!! Edit: Po aktualizacji mam komunikat że moje urzadzenie nie jest zgodne z tą wersją. Niech autor zwraca pieniadze, bo tyle czasu bylo zgodne, a teraz puszcza nas z torbami!!!!!!!!!!! SEED:) Related Torrents
Sharing Widget |