Cantece din Bucurestii de altadataseeders: 1
leechers: 0
Cantece din Bucurestii de altadata (Size: 852.7 MB)
Description
Cantece din Bucurestii de altadata CD 1: 01 Jean Moscopol – A Ruginit Frunza Din Vii 02 Cristian Vasile – Pe Bolta Când Apare Luna 03 Titi Botez – Sub Balcon, Eu Ti-am Cântat O Serenada 04 Petre Alexandru – Ionel, Ionelule 05 Cristian Vasile – Cararuie Du-ma Iar 06 Jean Moscopol – Porumbita 07 Zavaidoc – Dragostea E Ca Si-o Râie 08 Gion – Vreau Sa-mi Cântati Din Vioara 09 Titi Botez – Povestea Unui Pierde Vara 10 Dumitru Rucareanu – Când Se Crapa De Ziua, Altadata 11 Jean Moscopol – Calugarul Din Vechiul Schit 12 Petre Alexandru Si Mia Braia – La Fereastra Unde Doarme O Pisica 13 Cristian Vasile – Aprinde O Tigara 14 Jean Moscopol – Întoarce-te Curând 15 Zavaidoc – De Când Ne-a Surprins Multimea 16 Cristian Vasile – Pe Cer S-a Stins O Singura Stea 17 Jean Moscopol – Tu Nu Mai Esti A Mea 18 Titi Botez – Azi Noapte Te-am Visat 19 Dumitru Rucareanu – Bucurestii De-altadata CD 2: 01 Titi Botez – Femeia, Eterna Poveste 02 Cristian Vasile – Iubesc Femeia 03 Dorel Livianu – Va Spunem La Revedere 04 Jean Moscopol – Noapte Buna, Mimi! 05 Gion – Gândeste-te La Mine! 06 Titi Botez – Mi-e Dor De Sarutarea Ta 07 Cristian Vasile – Ilona 08 Zavaidoc – Da-mi Mâinile Sa Le Sarut 09 Petre Alexandru – Parca Ieri Ne-am Iubit 10 Cristian Vasile – Minte-ma ! 11 Dumitru Rucareanu – Tiganca 12 Cristian Vasile – Saruta-ma ! 13 Jean Moscopol – Da-mi Gurita S-o Sarut 14 Cristian Vasile – Nunuta 15 Gion – Tu Esti Totul Pentru Mine 16 Cristian Vasile – Zaraza 17 Jean Moscopol – Numai Tu Stii Sa Saruti 18 Titi Botez – Crizanteme 19 Cristian Vasile – Da-mi Câte Putin Din Tot Ce Ai CD 3: 01 Jean Moscopol – Te-astept Diseara-n Cismigiu 02 Cristian Vasile – În Ochii Tai Fermecatori 03 Jean Moscopol – Tigane, Tu Mi-ai Ghicit Durerea 04 Dorel Livianu – Bea Ex-Ex 05 Cristian Vasile – De Ce Mi-ai Spus Ca Ma Iubesti? 06 Zavaidoc – Foaie Verde Firul Ierbii 07 Maria Moreanu – Povestea Mea E Trista 08 Cristian Vasile – Pentru Tine-am Facut Nebunii 09 Cristian Vasile – Plângi, Inima Mea! 10 Petre Alexandru – Mi-e Dor De Acasa 11 Cristian Vasile – Ochii Tai M-au Vrajit 12 Dorel Livianu – Cine Mi Te-a Suparat? 13 Jean Moscopol – Domnitoara 14 Cristian Vasile – Dac-am Fi Împreuna 15 Dorel Livianu – Daca Ma Saruti, Îti Dau Ceva 16 Maria Moreanu – Ploua 17 Cristian Vasile – De Ce Te Uiti La Mine? 18 Dorina Draghici Si Nicu Stoenescu – Firicel De Floare-Albastra 19 Dorel Livianu – Noi Doi Sub O Umbrela 20 Cristian Vasile – Ai Fost Odata CD 4: 01 Jean Moscopol – Vrei Sa Ne-ntâlnim Sâmbata Seara? 02 Zavaidoc – Dii, Dii, Dii, Murgule, Dii! 03 Cristian Vasile – Frumoasa Mea, Eu Te Ador 04 Petre Alexandru – Ce Stii Tu Ce-i Dragostea! 05 Jean Moscopol – Nu Vreau Lacrimi, Nici Cuvinte 06 Gion – Inima-i Un Telefon 07 Titi Botez – Marcita 08 Jean Moscopol – Mai Spune-mi Înca O Data 09 Gion – Adio, Doamna! 10 Zavaidoc – Din Ochii Care-au Plâns Vreodata 11 Dorel Livianu - Ai sa stii si tu ce-i dorul 12 Cristian Vasile – Nusa 13 Zavaidoc – De Ziua Nuntii Tale-ti Scriu 14 Petre Alexandru – Laie Chiorul 15 Cristian Vasile – Uita! 16 Zavaidoc – Maria Neichii, Marie 17 Gion – Da-mi Iarasi Gura Ta! 18 Jean Moscopol – Sarutarea De Adio 19 Cristian Vasile – Nu! 20 Titi Botez – Trurli, Trurli CD 5: 01 Dorel Livianu – Ce Faci Asta Seara, Tu? 02 Cristian Vasile – Jiya, Jiya 03 Titi Botez – O Vorba De Mi-ai Spune 04 Petre Alexandru Si Mia Braia – Sa Nu Ne Pierdem Vremea Suparati 05 Cristian Vasile – Ce-ar Fi? 06 Zavaidoc – Cântecul Lui Zavaidoc 07 Jean Moscopol – Toate Trec 08 Cristian Vasile – Iubeste-ma! 09 Gion – Spune-mi! 10 Titi Botez – Un Plânset De Vioara 11 Cristian Vasile – Ce Vrei Sa-ti Scriu 12 Gion – Vecina Mea De Vis-A-Vis 13 Cristian Vasile – Te-am Suparat 14 Dorel Livianu – Doua Viori 15 Zavaidoc – Marie Si Marioaraa 16 Gion – Uita-ma! 17 Cristian Vasile – Tu Nu Stii Sa Iubesti 18 Jean Moscopol – Poate Cânti Si Tu 19 Jean Moscopol – Daca Ai Fi Ginger Rogers Si Eu Fred Astaire CD 6: 01 Mia Braia – Doamne, Domni Si Domnisoare 02 Mia Braia – De Ti-am Gresit 03 Mia Braia – Violetera 04 Mia Braia – Trubadurul 05 Mia Braia – Nu-mi Pare Rau 06 Mia Braia – Ciobanas 07 Mia Braia – Pentru Tine Am Plâns 08 Mia Braia – Când Felinarele Se-aprind 09 Mia Braia – Sa Nu Ne Despartim 10 Mia Braia – De Ce Nu Vii? 11 Gica Petrescu – Noapte, Noapte 12 Gica Petrescu – Iubire, Iubire 13 Gica Petrescu – Casuta Noastra 14 Gica Petrescu – Du-ma Acasa Mai Tramvai 15 Gica Petrescu – Asa Mi-e Scris 16 Gica Petrescu – Vreau O Singura Stea 17 Gica Petrescu – Sa Pui Ca Semn O Floare La Fereastra 18 Gica Petrescu – M-am Îndragostit De Tine 19 Dorel Livianu – Cui Sa Cânt Tristetea 20 Dorel Livianu – Zi Si Noapte 21 Zavaidoc – Sa Nu Te Superi Ca Te-njur 22 Zavaidoc – Femeia 23 Jean Moscopol – Adriana 24 Jean Moscopol – Nu Ma Uita 25 Jean Moscopol – Primavara Sharing Widget |