Emilia Ghinescu - Collection Album's 2014 ExtremlymTorrensseeders: 2
leechers: 0
Emilia Ghinescu - Collection Album's 2014 ExtremlymTorrens (Size: 428.64 MB)
DescriptionAlbum: ASII MUZICII DE PETRECERE – vol. 2 1. Emilia Ghinescu -Hai sus,hai sus paharul 7. George Dumitrache -Umpleti paharul baieti 2. Cristi Banateanu -La carciumioara din sat 8. Daniela Safta -Barbatele,barbatele 3. Daniela Safta -Femeia care-i desteapta 9. George Dumitrache -M-am dus sa ma spovedesc 4. George Dumitrache -Sunt sofer si ma distrez 10. Cristi Banateanu -Capul face,capul trage 5. Cristi Banateanu -Doamne cu puterea ta 11. Emilia Ghinescu -Doamne ce barbat mi-ai dat 6. Cristian Rizescu -A venit sezonul doamne Downloadeaza acum albumul: Asii muzicii de petrecere vol. 2 Asii muzicii de petrecere vol. 2 Asii muzicii de petrecere VOL. 2.rar 42.5 MiB 5076 Downloads Details… ——————————————————————————————————————————————————————————————————————– Album: ASII MUZICII DE PETRECERE – vol. 1 1. Nicu Paleru -Cum sa fac ,ca n-as mai bea 8. Nina si Nicu Spanu -Ma gandesc la tine,fata 2. Emilia Ghinescu -Am o ibovnica rea 9. Cristi Banateanu – Iara beau si ma petrec 3. Georgica Dumitrache -Soacra-i soacra n-ai ce-i face 10. Nicu Spanu -Ce sa fac daca-s frumos 4. Nina Spanu -Omule,mai omule 11. Nicu Paleru -Cand eram frumos si tanar 5. Cristi Banateanu -Din palma saracului 12. Emilia Ghinescu -Soferas frate cu drumul 6. Emilia Ghinescu -Uite,Pastele a venit 7. Cristi Banateanu -Beau,beau,beau si ma imbat iara Downloadeaza acum albumul: Asii muzicii de petrecere vol. 1 Asii muzicii de petrecere vol. 1 Asii muzicii de petrecere VOL 1.rar 40.1 MiB 3759 Downloads Details… ———————————————————————————————————————————————————————————————————————- Live la NUNTA 1. Fa-ti nasa fina frumoasa 9. Rasuna muzica-n sat 2. Mama draga spune-mi tu 10. Doamne te rog mai da-mi zile 3. Trece lumea pe sosea 11. La multii ani casa de piatra 4. Am venit cu drag la nunta voastra 12. Veniti oameni buni la nunta 5. Canta lautarii 13. Uite parul ti-a albit ! 6. Bucurie-n suflet 14. Asta-i sarba nasilor 7. Nu e nas ca nasu mare 15. Ce te bucuri mai mireasa 8. Azi sunt mandra tare 16. Ce se aude mai neicuta Downloadeaza acum albumul: LIVE - cantari de la nunta LIVE – cantari de la nunta La nunta-live.rar 52.7 MiB 5643 Downloads Details… ———————————————————————————————————————————————————————————————————————— Album: VINO SA-TI DAU BUZELE 1. Am o casa ca oricare 8. Mama tare-s dusmanita ! 2. De la geam ridic perdeaua 9. Bujorel si garofita 3. Jura, mustacioara ! 10. Am plecat cu doruri multe 4. Om cu suflet nemilos 11. Padurar cu pusca-n spate 5. Mi-ai promis neica inel 12. Vino sa-ti dau buzele ! 6. Lasa neica oglinjoara 13. La multi ani, multi ani ! 7. Mama draga spune-mi tu ! Downloadeaza acum albumul: Vino sa-ti dau buzele Vino sa-ti dau buzele Vino sa-ti dau buzele.rar 44.3 MiB 3620 Downloads Details… ————————————————————————————————————————————————————————————————————————— Album: PETRECETI CU NICU SI EMILIA 1. Zi,vioara, zi ! 6. Mi-ai albit parul la tample 2. La noi nu e cearta 7. Merg cu fruntea sus 3. La multi ani nevasta ! 8. Niculaie, iesi din casa 4. Jos amarul ! 9. Ma-imbatai si-o facui lata 5. Lasa-mi nevata sticla 10. Inima fii domoala Downloadeaza acum albumul: Petreceti cu Nicu si Emilia Petreceti cu Nicu si Emilia Petreceti cu Nicu si Emilia.rar 33.4 MiB 3566 Downloads Details… —————————————————————————————————————————————————————————————————————————- Album: LA NUNTA CU NICU SI EMILIA Vol. 2 1. Asta-i nunta anului 7. Azi am nunta cu baiatul 2. Soacra mea nu-i rea deloc 8. Cuscre vino sa te joc 3. Nunta mare, mare veselie 9. Hida hai si tot asa 4. Sus paharul, hai la joc 10. Nu-mi lua barba nasule 5. Mai stai nasa in capul mesei 11. Hai veniti prieteni buni 6. Eu am nasul tinerel 12. De ce plangi socrule mic Downloadeaza acum albumul: La Nunta Cu Nicu Si Emilia Vol 2 La Nunta Cu Nicu Si Emilia Vol 2 La nunta cu Nicu si Emilia vol 2.rar 37.0 MiB 3878 Downloads Details… —————————————————————————————————————————————————————————————————————————– Album: MA VORBESC DUSMANII TOTI 1. Ma vorbesc dusmanii toti 7. Mama, tineretea ta 13. M-am gandit neicuta meu 2. Bine te-am gasit, primare 8. Si ce daca-mbatranesc 14. Astazi este ziua mea 3. Ce plangi inima si zaci 9. La multi ani boboc de floare 4. Sarut-mana maica buna 10. Ia seama omule bine 5. Tatal meu cu par carunt 11. Of, sucita-i dragostea 6. Nu pot puiule, nu pot 12. Ce iubesc mai mult pe lume Downloadeaza acum albumul: Ma vorbesc dusmanii toti Ma vorbesc dusmanii toti Ma vorbesc dusmanii toti!.rar 39.8 MiB 3676 Downloads Details… ——————————————————————————————————————————————————————————————————————————- Album: MIE-MI PLAC MUSTATILE 1. Mie-mi plac mustatile 7. Pui cu inimioara rea 13. Sunt tanar si am dusmani 2. Am pe lume doi feciori 8. Banu-i ochiul dracului 3. Sunt tanar cu par carunt 9. Ai plecat neicuta 4. Padure verde, frumoasa 10. Neica ai mandre o mie 5. Azi e nunta mare-n sat 11. Hai in sarba sa jucam 6. Fire-ai sa fi de iubit 12. Batranete,haine grele Sharing Widget |