Evergreen Hitoviseeders: 0
leechers: 0
Evergreen Hitovi (Size: 787.86 MB)
DescriptionEvergreen Hitovi 1-8 _________________________________________ Evergreen Hitovi 1 Ivo Robic - Samo Jednom Se Ljubi Tereza Kesovija - Golubovi Zvonko Spisic - Milioner Novi Fosili - Da Te Ne Volim Meri Cetinic - Cet'ri Stadjuna Dubrovacki Trubaduri - Nocna Muzika (La Musica Di Notte) Daniel Popovic - Djuli Novi Fosili - Plava Kosulja Miso Kovac - Ostala Si Uvijek Ista Tajci - Hajde Da Ludujemo Latino - Divno Je Biti Nekome Nesto Oliver - Cesarica Evergreen Hitovi 2 Ivo Robic - Ta Tvoja Ruka Mala Arsen Dedic - Moderato Cantabile Ivica Percl - Stari Pjer Oliver Dragojevic - Oprosti Mi Pape Drago Diklic - Opet Si Plakala Ksenija Erker - Proljece Bez Tebe Frano Lasic - Zagrljeni Jasna Zlokic - Skitnica Doris Dragovic - Zeljo Moja Tedi Spalato - Sve Cu Prezivit Davor Radolfi - Tvoje Ime Kao Ime Ruze Danijela - Neka Mi Ne Svane Evergreen Hitovi 3 Lado Leskovar - Potrazi Me U Predgradu Tereza Kesovija - Parkovi Stjepan Djimi Stanic - Prolazi Sve Vice Vukov - Zvona Moga Grada Krunoslav Kico Slabinac - Tri Slatke Rijeci Oliver Dragojevic & Oto Pestner - Vjeruj U Ljubav Magazin - Put Putujem Novi Fosili - Za Dobra Stara Vremena Vlado Kalember - Vino Na Usnama Miroslav Skoro - Sumi , Sumi Javore Maja Blagdan - Sveta Ljubav Magazin & Marija Bubic Mare - Simpatija Evergreen Hitovi 4 Ivo Robic - Serenada Opatiji Drago Diklic - Jos Samo Veceras Vice Vukov - Pismo Cali Krunoslav Kico Slabinac - Zbog Jedne Divne Crne Zene Libertas - Moja Ane Broji Dane Vice Vukov - Tvoja Zemlja Gabi Novak - Nada Klapa Sibenik - Maslina Je Neobrana Novi Fosili - Tonka Tony Cetinski - Neka Ti Bude Ljubav Sva Goran Karan - Kada Zaspu Andjeli (Ostani) Severina Vuckovic - Dalmatinka Evergreen Hitovi 5 Gabi Novak - Sretan Put Dubrovacki Trubaduri - Jedan Dan Gabi Novak - Vino I Gitare Miso Kovac - Proplakat Ce Zora Arsen Dedic - Tvoje Njezne Godine Darko Domijan - Ulica Jorgovana Miso Kovac - Dalmacija U Mom Oku Meri Cetinic - U Prolazu Riva - Rock Me Klapa Maslina - Da Te Mogu Pismom Zvati Mladen Grdovic & Bepo Matesic - Nije U Soldima Sve Danijela - Zovem Te Ja Evergreen Hitovi 6 Marko Novosel & Beti Jurkovic - Autobus Calypso Arsen Dedic - Kuca Pored Mora Vice Vukov - Bokeljska Noc Josipa Lisac - Dok Razmisljam O Nama Oliver Dragojevic - Skalinada Srebrna Krila - Ana Ivica Serfezi - Jos Uvijek Volim Plave Oci Meri & Tedi & Klapa Lucica - Konoba Novi Fosili - Ja Sam Za Ples Goran Karan - Lipa Si , Lipa Thompson - Zaustavi Se Vjetre Petar Graso - Idi Evergreen Hitovi 7 Ivo Robic & Zdenka Vuckovic - Mala Djevojcica Milan Bacic - Mirjana Tereza Kesovija - Nono Moj Dobri Nono Oliver Dragojevic - Galeb I Ja Gabi Novak - Pamtim Samo Sretne Dane Gabi Novak - Gazi , Dragi Srce Moje Novi Fosili - Milena Frano Lasic - Volim Te Budalo Mala Magazin - Pisi Mi Oliver Dragojevic - Moj Lipi Andjele Giuliano & Ban - Jugo Tony Cetinski - Tebe Ne Bih Mijenjao Evergreen Hitovi 8 Vanna - Zaustavi Se Vjetre Jacques Houdek - Cesarica Maja Blagdan - Stari Pjer Massimo - Samo Jednom Se Ljubi Djani Stipanicev - Pismo Cali Jelena Radan - Zvona Moga Grada Djani Stipanicev - Proplakat Ce Zora Vanna - Oprosti Mi Pape Massimo - Ostala Si Uvijek Ista Jelena Radan - Konoba Jacques Houdek - Za Dobra Stara Vremena Maja Blagdan - Nije U Soldima Sve Sharing Widget |