Giannais Kotsiras LIVE 2002seeders: 1
leechers: 1
Giannais Kotsiras LIVE 2002 (Size: 96.14 MB)
DescriptionCD1 1 Εφτα ποτήρια 2 Ανάθεμά σε 3 Λέει λέει λέει 4 Για πού το'βαλες καρδιά μου 5 Αλεξάνδρεια 6 Έτσι κι αλ΄λιώς 7 Φτάνει που κλαίμε 8 Banana Boat 9 Κρουαζιέρα 10 Μια βραδιά στο λούκι 11 Πώς μπορώ 12 Τυφλές ελπίδες 13 Τίποτα 14 Εφάπαξ 15 Δεν είμαι από΄δώ 16 Όμορφη και παράξενη πατρίδα CD2 1 Το τσιγάρο 2 Χάντρα θαλασσιά 3 Πρώτη φορά 4 Ένα βράδυ που΄βρεχε 5 Το αγριολούλουδο 6 Τα μαύρα μάτια σου 7 Τώρα κλαις γιατί κλαις 8 Ο τρελός 9 Ό,τι αρχίζει ωραίο 10 Είσαι η ζωή μου 11 Δε θα ξαναγαπήσω 12 Βρέχει στη φτωχογειτονιά 13 Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ 14 Αποχαιρετισμός Στις ζωντανές εμφανίσεις ενός ερμηνευτή υπάρχουν τραγούδια στα οποία η συγκ'ινηση είναι πάντοτε έκδηλη, είτε πρόκειται για τραγούδια που ηχογραφήθηκαν αρχικά με τη φωνή ερμηνευτή, είτε πρόκειται για τραγούδια που έχουν σημαδευτεί από τις πρώτες τους ερμηνείες. Με γνώμονα λοιπόν αυτό, ο Γιάννης Κότσιρας επέλεξε να συλλέξει το υλικό του δίσκου του 'ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ LIVE' Ολες οι ηχογραφήσεις του δίσκου είναι από συναυλίες και εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο διάστημα 1998 - 2001 ανά την Ελλάδα. Ενα διπλό album με τραγούδια που ο Γιάννης Κότσιρας εδώ και πολλά χρόνια αγαπά και τον έχουν συνοδέψει στα Live του. Επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία που έχουν ήδη γίνει επιτυχίες (Το Τσιγάρο, Εφάπαξ, Λέει Λέει Λέει, Πώς Μπορώ, Χάντρα Θαλασσιά, Αλεξάνδρεια, Τίποτα, Φτάνει Που Κλαίμε), αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών τα οποία εξακολουθούν να μας συγκινούν και που καλύπτουν χρονικά και υφολογικά, ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Στο δίσκο υπάρχει και ένα καινούργιο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Ισαάκ Σούση με τον τίτλο 'Ετσι Κι Αλλιώς'. Ευχάριστη έκπληξη για τον ακροατή που γνωρίζει τον Γιάννη Κότσιρα, μόνο από την δισκογραφία του, αποτελεί η ερμηνεία του σε γνήσια λαϊκά τραγούδια (Τα Μαύρα Μάτια Σου, Πρώτη Φορά, Είσαι Η Ζωή Μου, Ο Τρελός, Δεν Θα Ξαναγαπήσω, κ.α.) Sharing Widget |
All Comments