HTML5 Video Egitim Setiseeders: 3
leechers: 0
HTML5 Video Egitim Seti (Size: 1.4 GB)
Description
Html5 Görüntülü Eğitim Setleri - HD
Language : TURKISH Set İçeriği: 01 HTML5 Hakkında . HTML dilinin tarihi gelişimi . HTML5 ile gelen anlamsal elementler . HTML5 ile gelen media elementleri . HTML5 ile gelen form ve diğer elementler . HTML5 ile birlikte kaldırılan elementler 02 HTML5 Temel Biçimlendirme . Doctype değişikliği . Meta etiketindeki değişiklik . Script ve Link etiketlerindeki değişiklik 03 Formlar ile Çalışmak . Output elementini kullanmak . Meter elementini kullanmak . Progress elementini kullanmak . Alan içerisinde bilgi metni oluşturmak . Girdinin zorunlu olduğu alan oluşturmak . Ilgili alanı aktif etmek . Girdilerdeki veri yapısını sınırlamak . Karakter sayısını sınırlamak ve otomatik tamamlama 04 Yeni Input Tiplerini Kullanmak . Range tipini kullanmak . Color tipini kullanmak . URL tipini kullanmak 05 Video ile Çalışmak . Video ve audio desteğini kontrol etmek . Video elementini kullanmak . Video elementine birden çok medya eklemek . Video kontrollerini kullanmak . Ekran görüntüsü ve preload eklemek . javascript ile kontroller oluşturmak . javascript ile video olaylarını kullanmak . javascript ile video özelliklerini okumak 06 Geolocation ile Çalışmak . Geolocation elementinin desteğini kontrol etmek . Konum bilgilerini almak ve kullanmak . Sürekli konum bilgilerini almak ve kullanmak . Google MAP API'sini kullanmak . Konum üzerine işaretleyici koymak 07 Canvas ve Grafikler ile Çalışmak . Canvas elementini kontrol etmek . Canvas tanımlamak ve içerisine dörtgen çizmek . Serbest çizim yapısını kullanmak . Dolgular için gradient uygulamak . Dolgular için imajları kullanmak 08 Web Storage Yapısı ile Çalışmak . Web Storage nedir . Depolama alanına veri eklemek . Depolama alanından veri silmek . Depolama alanından verileri okumak Lütfen Dosya indirme işlemi bitince paylaşmaya devam edin. UNUTMAYIN: PAYLAŞMAK ÖZGÜRLÜKTÜR! Belirsizliklerin belirlediği değil kendi belirlediğin bir hayat yaşa. ( By.CESUR ) Related Torrents
Sharing Widget |