Ilda Saulic & Lexington - Ti Nevoljo Moja - (Official Video 2015).avi (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Ilda Saulic & Lexington - Ti Nevoljo Moja - (Official Video 2015).avi (axe-1) (Size: 91.81 MB)
DescriptionIlda Saulic & Lexington - Ti Nevoljo Moja Dusa me zaboli kad ime cujem ti ja oko mene znaju svi kako me boli a ti se pojavis i nasmijana sva na ranu svojim rukama utrljas soli Javim se glasom punim al' samo dobro glumim kad vidim te stane moj svet i srce mi zadrhti u glavi se zavrti sto nismo jedno to je greh I ja i ti se patimo i vreme bi da vratimo a dani predugi su ma nema im broja oboje s uma smetnemo kada se negde sretnemo jer jos za tobom patim ti nevoljo moja I ja i ti se patimo i vreme bi da vratimo a dani predugi su ma nema im broja oboje s uma smetnemo kada se negde sretnemo jer jos za tobom patim ti nevoljo moja Ti nevoljo moja Dani bez tebe tako sporo prolaze a ja jos brojim poraze i uvek kasnim u svakoj boci nadjem nove pouke a trazim tvoje poruke da puknem sasvim Jos glumim da sam jaka ali iz ovog mraka bez tebe necu moci znam i pravimo se vazni ja i moj osmeh lazni a sve bi htela da ti dam I ja i ti se patimo i vreme bi da vratimo a dani predugi su ma nema im broja oboje s uma smetnemo kada se negde sretnemo jer jos za tobom patim ti nevoljo moja I ja i ti se patimo i vreme bi da vratimo a dani predugi su ma nema im broja oboje s uma smetnemo kada se negde sretnemo jer jos za tobom patim ti nevoljo moja Ti nevoljo moja Nevoljo moja Sharing Widget |