Isa - Jan Uuspõld Stand-Up Etendus (2012)_Estonia

seeders: 12
leechers: 0
Added on January 27, 2016 by Cleed1in Movies
Torrent verified.



Isa - Jan Uuspõld Stand-Up Etendus (2012)_Estonia (Size: 1.29 GB)
 Isa - Jan Uuspõld Stand-Up Etendus (2012).avi1.29 GB
 Isa - Jan Uuspõld Stand-Up Etendus (2012).jpg101.06 KB


Description

Tutvustus
"Isa" on Islandi näitekirjaniku, lavastaja, näitleja ja produtsendi Bjarni Haukur Thorssoni 2007. aastal valminud mononäidend.

Bjarni Haukur Thorsson on näitleja, kes 1998. aastal astus Islandi lavadele Rob Beckeri kirjutatud näidendis Ürgmees, mille ta ise lavastas ja milles ta ise ka peaosalist mängis. Isa on loogiline ajaline jätk Ürgmehele. Selles näidendis arutab peaosaline mehe ja naise kooselu järgmise etapi ja pereelu põhiväärtuste ja eesmärkide üle.

7 aastat koos elanud paar on saabumas tagasi koju suurepäraselt puhkusereisilt armunute linnast Pariisist. Lennukis sattuvad nad kõrvuti istuma perega, kus kasvavad kaks last, mõnekuine poiss ja paariaastane tüdruk. Peaosalise, Isa silme läbi on seal peres toimuv paras õudus. Karjuvad lapsed, titetoitu ja jooke täis kallatud riietega lapsevanemad, kelle kurnatuse astet on keeruline mõõtagi. Isa üllatuseks sattub tema kallis naine nähtust aga sellisesse vaimustusse, et viib nende õnneliku, vaba ja noore pere järgmisele tasandile. Naine otsustab, et nad saavad lapse!

Ca. 2 tundi kestva etenduse jooksul viiakse vaataja tempokale ja humoorikale jalutuskäigule, mille jooksul saame põhjaliku ning kiire ülevaate, mis toimub ühes peres alates lapse saamise mõtte tekkimisest kuni lapse kolme aastaseks kasvamiseni. Ja seda kõike noore mehe pilgu läbi.

Salvestatud 15.03.2012 Endla Teatris

Sharing Widget


Download torrent
1.29 GB
seeders:12
leechers:0
Isa - Jan Uuspõld Stand-Up Etendus (2012)_Estonia