Ivana Pavkovic - Nek pukne bruka - (Official Video 2014) HD.mp4 (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Ivana Pavkovic - Nek pukne bruka - (Official Video 2014) HD.mp4 (axe-1) (Size: 56.1 MB)
DescriptionIvana Pavkovic - Nek pukne bruka Cula sam vec vise puta da moj mili zaluta U pola dva u tudji stan ja kao ne znam I dva tri puta napravin se luda pokusam da foliram Da glupa sam mislis da jesam A onda pricad lazi lagane a ja sam imuna na laganje Ili jos me volis ili ne I gubi se Refren: Nek pukne bruka nek se zna da ljubav nam je napukla Jer ja san bila varana a spavala sama Ne nemoj da me otpratis I bolje je da ne svratis Svi znamo da sam varana al ovih dana necu biti sama Ja cula sam da ovih noci nema nama pomoci Jer ona zna a znam i ja puca nam veza A onda pricas lazi lagane a ja sam imuna na laganje Ili jos me volis ili ne I gubi se Refren: Nek pukne bruka nek se zna da ljubav nam je napukla Jer ja san bila varana a spavala sama Ne nemoj da me otpratis I bolje je da ne svratis Svi znamo da sam varana al ovih dana necu biti sama Sharing Widget |