Katarina Zivkovic feat. Ella - Ludilo .mp4 (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Katarina Zivkovic feat. Ella - Ludilo .mp4 (axe-1) (Size: 40.55 MB)
DescriptionKatarina Zivkovic feat. Ella - Ludilo Nemoj da brines, necu dugo malo do grada, tu sam do tri suknja do bola, uzimam kola, idu svi Subota zove, ulice lude stikle visoko lupaju iz mraka pogledi kao munje sevaju Ludilo ovde ima hiljadu stepeni gori noc, gori ovaj alkohol u meni gledaju mi svaki korak, broje vina ne brini, dragi, bicu fina Idemo svi za sto, casa sto nek' grmi bije nas dobar glas, ritam samo vozi Ovde je super totalni haos salju pice, traze mi broj muzika najbolja u gradu, kakav spoj Subota zove, ulice lude stikle visoko lupaju iz mraka pogledi kao munje sevaju Ludilo ovde ima hiljadu stepeni gori noc, gori ovaj alkohol u meni gledaju mi svaki korak, broje vina ne brini, dragi, bicu fina Idemo svi za sto, casa sto nek' grmi bije nas dobar glas, ritam samo vozi Ludilo ovde ima hiljadu stepeni gori noc, gori ovaj alkohol u meni gledaju mi svaki korak, broje vina ne brini, dragi, bicu fina Idemo svi za sto, casa sto nek' grmi bije nas dobar glas, ritam samo vozi Related Torrents
Sharing Widget |