Maz swojej zony 1961 [TVRip] [PL]seeders: 1
leechers: 1
Maz swojej zony 1961 [TVRip] [PL] (Size: 677 MB)
Description
oryginalny tytu?: M?? swojej ?ony
produkcja: Polska gatunek: komedia data premiery: 1961-04-04 re?yseria: Stanis?aw Bareja, Jakub Goldberg scenariusz: Stanis?aw Bareja, Jerzy Jurandot zdj?cia: Jan Janczewski czas trwania: ok. 94 min. odcinek ?ona jest znan? lekkoatletk?, odnosz?c? coraz to efektowniejsze sukcesy na krajowych i zagranicznych stadionach, m?? - na razie tylko dobrze zapowiadaj?cym si? kompozytorem. Ich mi?o?? i ma??e?stwo poddane zostaj? ci??kim próbom. ?ona musi bowiem rygorystycznie przestrzega? uregulowanego trybu ?ycia, niewiele ma czasu dla m??a i domu, otacza j? grono nie zawsze subtelnych wielbicieli. W ko?cu jednak i m?? odnosi wielki sukces mi?dzynarodowy. Ambicje zawodowe obojga zostaj? zaspokojone i mi?o?? zwyci??a. Bronis?aw Pawlik - Micha? Karcz Aleksandra Zawieruszanka - Jadwiga Fo?tasiówna-Karcz Mieczys?aw Czechowicz - trener Mamczyk El?bieta Czy?ewska - Renata Jerzy Duszy?ski - Kurkiewicz Wies?aw Go?as - Ciapu?a Jan Koecher - profesor Wanda ?uczycka - Kowalska Stefan Bartik - kibic Skrobiszewski Wojciech Pokora - Mietek FORMAT............................: TVRIP / DivX COMPRESSION CODEC.......... : DivX 5.0.2 VIDEO BITRAT.................... : 919 kbps FRAME RATE...................... : 25.000 FPS RESOLUTION...................... : 480 x 352 AUDIO.............................. : PL WAVE CODEC..................... : 0x0055 MPEG-1 Layer 3 AVG.BITRATE..................... : 167 Kbps SAMPLING RATE.................. : 48000 hz CHANELS........................... : 2 CHANELS Sharing WidgetTrailer |