Mia & Marina Viskovic - Prati Me (Official Video 2016) HD.avi (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Mia & Marina Viskovic - Prati Me (Official Video 2016) HD.avi (axe-1) (Size: 62.57 MB)
DescriptionMia & Marina Viskovic - PratiI Me Za moje drugove tu nikad nema mesta a pored tebe kazes da je svaka sestra i za sve ti je izgovor posao i sve moje ti je bas uvek prosto Smeta ti kad plesem kao crna barbika a ti bi hteo da sam ovo telo sakrila oko tebe gole ribe na izvolte a problem dekolte Ma hajde podji sa mnom rekli su jednom davno kolko volis toliko dajes nemoj nikad da se kajes Ja imam jedan zivot i dajem mu sve kad ljubim onda ljubim i ne kajem se prati me Ti kazes dama treba da pije sok a ti bi s drustvom malo bas u Bankok e moj dragi neces to postici pre tebe cu ja znaj tamo otici Sada odlazim i ne znam kad se vracam sto pozelim sama placam tebi takvom sebe sam dala kakva budala Ma hajde podji sa mnom rekli su jednom davno kolko volis toliko dajes nemoj nikad da se kajes Ja imam jedan zivot i dajem mu sve kad ljubim onda ljubim i ne kajem se prati me Ceka te bela obala gde ljubav slavi se i sve sto nisi probala desice ti se Budi najbolja dani ludi noci besane Ma hajde podji sa mnom Ja imam jedan zivot i dajem mu sve kad ljubim onda ljubim i ne kajem se prati me Sharing Widget |