n7player Music Player FULL v2.0.3 Androidseeders: 4
leechers: 1
n7player Music Player FULL v2.0.3 Android (Size: 4.42 MB)
Description
ApkAndroid
Pełna wersja odtwarzacza n7player. Aplikacja ta likwiduje ograniczenie czasowe wersji próbnej aplikacji n7player. W celu korzystania z pełnej wersji aplikacji konieczne jest zainstalowanie dwóch aplikacji: - n7player Full Version Unlocker - n7player - Odtwarzacz Muzyczny Gazeta.pl Technologie „Działa płynnie a do tego przykuwa oko niecodziennym, trójwymiarowym interfejsem i niespotykanie wygodną nawigację.” www.lifehacker.com review: "n7player makes browsing your own library and finding music to listen to fun again." Główne funkcje aplikacji n7player: - Innowacyjny interfejs użytkownika zapewniający pełną wersję obsługę interfejsu multi-touch - Obsługa formatów: mp3, ogg, m4a, mp4, wav, 3gp, mid, xmf, flac (3.1+), aac (3.1+), mkv (4.0+) - 5 zakresowy korektor graficzny, wzmocnienie basu oraz SRS (wymaga wersji system 2.3+) - Automatyczne pobieranie okładek albumów - Edytor tag`ów - Menadżer plików z obsługą filtrów - Widgety - Własny ekran zablokowani telefonu - Obsługa słuchawek - Scrobbling Last.fm - Wyłącznik czasowy Pełny opis funkcjonalności można znaleźć w opisie aplikacji „n7player Music Player” OPINIE: -Jest to pierwsza aplikacja jaką kiedykolwiek kupiłem. Dźwięk i funkcjonalność niesamowita. Najlepszy player na androida! -Jak dla mnie odtwarzacz spełnia moje oczekiwania. Gra bardzo czysto (słuchawki monster urBeats dr. dre HTC), można przełączać utwory z poziomu pilota na słuchawkach. Interfejs jest w moim stylu, prosty i czytelny. Polecam tego playerka. SEED:) Related Torrents
Sharing Widget |
All Comments