n7player Music Player FULL v2.0.3 Android

seeders: 4
leechers: 1
Added on December 2, 2012 by TheApkAndroidin Applications > Android
Torrent verified.

n7player Music Player FULL v2.0.3 Android (Size: 4.42 MB)
 n7player Music Player FULL v2.0.3 Android ApkAndroid.pl.rar4.42 MB

Description

ApkAndroid

Pełna wersja odtwarzacza n7player.

Aplikacja ta likwiduje ograniczenie czasowe wersji próbnej aplikacji n7player. W celu korzystania z pełnej wersji aplikacji konieczne jest zainstalowanie dwóch aplikacji:
- n7player Full Version Unlocker
- n7player - Odtwarzacz Muzyczny

Gazeta.pl Technologie
„Działa płynnie a do tego przykuwa oko niecodziennym, trójwymiarowym interfejsem i niespotykanie wygodną nawigację.”

www.lifehacker.com review:
"n7player makes browsing your own library and finding music to listen to fun again."

Główne funkcje aplikacji n7player:
- Innowacyjny interfejs użytkownika zapewniający pełną wersję obsługę interfejsu multi-touch
- Obsługa formatów: mp3, ogg, m4a, mp4, wav, 3gp, mid, xmf, flac (3.1+), aac (3.1+), mkv (4.0+)
- 5 zakresowy korektor graficzny, wzmocnienie basu oraz SRS (wymaga wersji system 2.3+)
- Automatyczne pobieranie okładek albumów
- Edytor tag`ów
- Menadżer plików z obsługą filtrów
- Widgety
- Własny ekran zablokowani telefonu
- Obsługa słuchawek
- Scrobbling Last.fm
- Wyłącznik czasowy

Pełny opis funkcjonalności można znaleźć w opisie aplikacji „n7player Music Player”

OPINIE:

-Jest to pierwsza aplikacja jaką kiedykolwiek kupiłem. Dźwięk i funkcjonalność niesamowita. Najlepszy player na androida!

-Jak dla mnie odtwarzacz spełnia moje oczekiwania. Gra bardzo czysto (słuchawki monster urBeats dr. dre HTC), można przełączać utwory z poziomu pilota na słuchawkach. Interfejs jest w moim stylu, prosty i czytelny. Polecam tego playerka.

SEED:)

Related Torrents

torrent name size seed leech

Sharing Widget

Download torrent
4.42 MB
seeders:4
leechers:1
n7player Music Player FULL v2.0.3 Android

All Comments

Thanks uploader.. Really good stuff