Nadica Ademov - Daj Boze (Official Video 2016).avi (axe-1)seeders: 1
leechers: 1
Nadica Ademov - Daj Boze (Official Video 2016).avi (axe-1) (Size: 95.77 MB)
DescriptionDaj Boze Refren Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim kako Bože posle svega da se izlečim od njega Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim učiniću Bože sve al od njega spasi me Blago onom ko ne voli ko uzima al ne daje koga srce ne zaboli i ko ne zna ljubav šta je Blago tebi prazan ti si i bez duše živiš lako zaplakao nikad nisi što ne mogu ja tako Refren Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim kako Bože posle svega da se izlečim od njega Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim učiniću Bože sve al od njega spasi me Blago onom kome tuga baš nikada ne dolazi ko ne ume da se kaje i ne žali kad odlazi Blago tebi dobro ti je samo sebe voliš jako i žao ti nikog nije što ne mogu ja tako Refren Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim kako Bože posle svega da se izlečim od njega Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim učiniću Bože sve al od njega spasi me Daj Bože da ga više ne volim kako Bože posle svega da se izlečim od njega Refren Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim kako Bože posle svega da se izlečim od njega Daj Bože da zaboravim da ga više ne volim učiniću Bože sve al od njega spasi me Sharing Widget |