Nikolina Kovac - Hollywood - (Official Video 2015)HD.avi (axe-1)seeders: 1
leechers: 1
Nikolina Kovac - Hollywood - (Official Video 2015)HD.avi (axe-1) (Size: 91.72 MB)
DescriptionNikolina Kovac - Hollywood Rekao je mrsice moje kose plave da mi nece faliti ni dlaka sa glave ja sam se predala jer jos vjerujem u ljubavi prave Nisam znala ja za nju da ga jutrom budi svoju crnu kosu mu rasplete na grudi on od nje pobjegne pa pod prozor moj pola svijeta nudi Ne zelim ljubavi zivot ko Holivud nista mi ne treba kad za mnom nisi lud jos se kunes ti u njeno ime kad pokrivas je nocu usred zime Ne zelim ljubavi zivot ko Holivud nista mi ne treba kad za mnom nisi lud tvoja veza s njom je moja tuga ja nikad ne mogu biti druga Rekao je mrsice moje kose plave da mi nece faliti ni dlaka sa glave ja sam se predala jer jos vjerujem u ljubavi prave S njegovih sam usana mnoge bajke cula nudio mi nudio gradova i kula al nju da ostavi znam ja najbolje sansa je nula Ne zelim ljubavi zivot ko Holivud nista mi ne treba kad za mnom nisi lud jos se kunes ti u njeno ime kad pokrivas je nocu usred zime Ne zelim ljubavi zivot ko Holivud nista mi ne treba kad za mnom nisi lud tvoja veza s njom je moja tuga ja nikad ne mogu biti druga Ne zelim ljubavi zivot ko Holivud nista mi ne treba kad za mnom nisi lud jos se kunes ti u njeno ime kad pokrivas je nocu usred zime Ne zelim ljubavi zivot ko Holivud nista mi ne treba kad za mnom nisi lud tvoja veza s njom je moja tuga ja nikad ne mogu biti druga Sharing Widget |