NJPW Road to Invasion Attack (04-01-2016) WebDL [TJET]seeders: 1
leechers: 3
NJPW Road to Invasion Attack (04-01-2016) WebDL [TJET] (Size: 2.29 GB)
DescriptionNew Japan Pro Wrestling Road To Invasion Attack 2016 Day 9 - Korakuen Hall 1st April 2016 WebDL from NJPW World. Full Production! 540p. Singles Match: Hirai Kawato vs. Teruaki Kanemitsu Singles Match: David Finlay vs. Jay White Six Man Tag Team Match: Rocky Romero, Beretta & Gedo vs. KUSHIDA, Jushin Thunder Liger & Tiger Mask Tag Team Match: Toru Yano & YOSHI-HASHI vs. Manabu Nakanishi & Yuji Nagata Tag Team Match: Katsuyori Shibata & Ryusuke Taguchi vs. Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima Ten Man Elimination Tag Team Match: Kenny Omega, Bad Luck Fale, Tama Tonga, Tanga Roa & Yujiro Takahashi vs. Hiroshi Tanahashi, Michael Elgin, Togi Makabe, Tomoaki Honma & Juice Robinson Six Man Tag Team Main Event: Kazuchika Okada, Hirooki Goto & Tomohiro Ishii vs. Tetsuya Naito, EVIL & BUSHI Video: Duration: 2h 43mn Container: mp4 Format: AVC Format Profile: Baseline@L3.1 Resolution: 960x540 (16:9) Frame Rate: 29.97 fps Overall Bitrate: 2011 Kbps Audio: Codec: AAC Sample Rate: 44.1 KHz Bitrate: 96 Kbps Channels: 2 (Front: L R) Related Torrents
Sharing Widget |