Petra Kovacevic - Buka, galama [OFFICIAL VIDEO].avi (axe-1)seeders: 0
leechers: 0
Petra Kovacevic - Buka, galama [OFFICIAL VIDEO].avi (axe-1) (Size: 97.69 MB)
DescriptionPetra Kovacevic - Buka, galama Buka, galama izlazim sama popit cu pice il' dva nisi ti za me' biraju dame pa mogu birat' i ja Nije te bilo da me lijecis i kada placem da me sprijecis nije te bilo moje milo ni kad sam tuzna ni kad se pilo pred tobom nova je frizura novo srce, nova cura ne mogu vise jer neda mi se da ovu ljubav sama guram Ja cujem da te druga ljubi a tebe nije ni sramota ja cekam dok te ona budi ma nemam nemam dva zivota Na meni nova gardaroba doslo vrijeme sve da probam Ja necu vise da me muce jer ovu ljubav sama vucem Buka, galama izlazim sama popit cu pice il' dva nisi ti za me' biraju dame pa mogu birat i ja Jer neko drugo sad doslo je vrijeme i moram misliti malo na sebe i nije lose vidim da moze moze se zivjeti bez tebe Buka, galama izlazim sama popit cu pice il' dva nisi ti za me' biraju dame pa mogu birat i ja Jer neko drugo sad doslo je vrijeme i moram misliti malo na sebe i nije lose vidim da moze moze se zivjeti bez tebe Ja cujem da te druga ljubi a tebe nije ni sramota ja cekam dok te ona budi ma nemam nemam dva zivota pred tobom nova je frizura novo srce, nova cura ne mogu vise jer neda mi se da ovu ljubav sama guram Buka, galama izlazim sama popit cu pice il' dva nisi ti za me' biraju dame pa mogu birat i ja Jer neko drugo sad doslo je vrijeme i moram misliti malo na sebe i nije lose, vidim da moze moze se zivjeti bez tebe Buka, galama izlazim sama popit cu pice il dva nisi ti za me biraju dame pa mogu birat ja Jer neko drugo sad doslo je vrijeme i moram misliti malo na sebe i nije lose, vidim da moze moze se zivjeti bez tebe Sharing Widget |