Sandra Afrika Feat Costi - Bye Bye .mp4 (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Sandra Afrika Feat Costi - Bye Bye .mp4 (axe-1) (Size: 82.16 MB)
DescriptionSandra Afrika Feat Costi - Bye Bye Ljubis je golu, bosu Pa joj mrsis kosu Zbog nje si bezbroj puta Dobio po nosu S tobom je kao beba Sve joj pada s neba Uvek kad nesto zahteva Hajde DJ Da bice ostavljena To su tvoje price Kraj tebe osecam se Duboko jadnice Il celom svetu priznaj Ko si meni , ko si Il djavo nek te nosi Refren: Bye,bye,bye Sto zbog tebe moju Lepotu kriju zidovi Ona sija ko Madona Sto je pred svima setas ti Bye,bye,bye Zasto lud se pravis Na usnama mi pise kraj I ona sija ko Madona I ja cu da ti kazem bye Ako se mene seti Rastankom ti preti I nikad ne sme dlaka S glave da joj leti Dosli mi dani kada Samo sebe psujem Sto te od nje pozajmljujem Da bice ostavljena To su tvoje price Kraj tebe osecam se Duboko jadnice Il celom svetu priznaj Ko si meni , ko si Il djavo nek te nosi Da vidim ruke Igraj , mrdaj,mesaj, tresi Igraj , mrdaj,mesaj, tresi Igraj , mrdaj,mesaj, tresi Igraj , mrdaj,mesaj, tresi Refren: Bye,bye,bye Sto zbog tebe moju Lepotu kriju zidovi Ona sija ko Madona Sto je pred svima setas ti Bye,bye,bye Zasto lud se pravis Na usnama mi pise kraj I ona sija ko Madona I ja cu da ti kazem bye Related Torrents
Sharing Widget |