Saszan - RSP (2014)seeders: 1
leechers: 0
Saszan - RSP (2014) (Size: 69.67 MB)
Description
Saszan - RSP Długo wyczekiwany album o tytule "RSP" to dzieło 20-letniej Saszan, wokalistki i zarazem blogerki, bezkonkurencyjnej w internetowej popularności. Debiutancka płyta to owoc współpracy z producentem Marco a czerwonowłosą artystką, która napisała na nią wszystkie piosenki. "RSP" jest spójnym stylistycznie longplayem, na którym znajdziemy komercyjny pop, motywy reggae i trochę elektroniki. Charyzmatyczna wokalistka swoją debiutancką płytę komentuje kilkoma zdaniami: Ten album jest taki, jaki chciałam. Teksty i duża część muzyki są mojego autorstwa, dlatego bardzo utożsamiam się z tym materiałem i mam nadzieję, że moi fani będą czuć podobne emocje, jakie miałam ja komponując "RSP". Album promują single "Świat jest nasz", "Wybrałam" oraz "Proste Słowa". Tracklista: 1. Tylko w mojej wyobraźni 2. Wybrałam 3. Proste słowa 4. Nie planujmy nic 5. Wspomnienie 6. Twarzą w twarz 7. Świat jest nasz 8. Zamknij oczy 9. Dla was 10. About You 11. Wybrałam (Dynamid Disco & JEYJEY SAX Remix) Sharing Widget |