Top Manele Romania (27.02.2016) - TTRGseeders: 0
leechers: 1
Top Manele Romania (27.02.2016) - TTRG (Size: 733.94 MB)
Description1. Nicky YaYa si Lenna - Fundu ala mare 2. Edy Talent - Abracadabra 3. Ionut Printu - Ce in mintea ta Manele 4. Edy Talent - Senzualo 5. Mr Juve - Ragadap 6. Costel Pustiu si Babi Minune - Senzatii tari 7. Nicolae Guta, Denisa si Mr Juve - Ce dragoste mare 8. Tzanca Uraganul - Pana pana la pamant 9. Florin Salam si Lucian Printu - Avioanele Americane 10. Florin Salam si Ionut de la Constanta - De la,de la 11. Ktalin Girona & Mr Juve - Baga Fata 12. Florin Salam si Lucian Printu - Femeie V.i.p 13. Denisa si Lucian Printu - Iubi iubi 14. Ma iubeste - Colaj cele mai noi 15. MC MASU - Mare Balans 16. Adam B - Mama ce chef 17. Nicolae Guta si Madalina - Lasati barbatii sa faca ce vo 18. Cristi Dules feat. Havi - Ya Waili 19. Mr Juve - Da-te la ea 20. Danezu, Sorina Ceugea, Richy B & Rigo Fuego - Suelta El Pelo 21. Florin Salam si Mr. Juve - Imbat-o cu apa rece 22. Marius Babanu - Araboaica 23. Mr Juve & Florin Salam - Ma omoara, ma omoar 24. Dani Printul Banatului - Profita de 25. Alin Pustanu - Rupe bara 26. Florin Salam si Romeo Fantastick - Beau sange de taur 27. Gaby din giulesti - Bomba de la Hirosima 28. Florin Salam si Claudia - Mergem mai departe 29. Danezu Sorina Ceugea Richy b Rigo Fuego - Suelta el pelo Raggaeton 30. Arabu si Fero - Printul din Duba 31. Costel Ciofu - Asta-i chef adevarat 32. Geo - Cum Sa Nu Te Iubesc 33. Danezu si Alinu Aj - E buna rau nebuna 34. Alessio si Bogdan de la Oradea - Unde vrei sa te duc 35. Irina Lepa si MR Juve - In calea iubiri 36. Bodo - Arata ca o Diva 37. Bogdan de la Madrid - Misca -te ca o Leoaica 38. Claudia - Nu stiu cum ai aparut 39. Ktalin Girona si Susanu - Ru Pe Te 40. Vali Vijelie si Liviu Pustiu - Mi ai pus inima pe jar 41. Danut Ardeleanu Alex Kojo Fratii de Aur - Bate toba pentru ea 42. Bogdan de la ploiesti - Bine rau 43. Florin Salam si Daniela Gyorfi - Cu iubirea e loterie 44. Liviu Pustiu Mihaita Piticu - Nu ma satur de tine 45. Denisa - Sufletelul Meu 46. Nicky yaya si cristi de la buzau - Esti Cealapadie 47. Sorinel Pustiu & Morgana feat. Susanu - O mie de sarutari 48. Nicolae Guta - Pe Balans 49. Danezu - Activeaza basul 50. Denisa - A Nu te pot uita 51. Dani Mocanu - Faraoni 52. Dani Printul Banatului - Cluburi de noapte 53. Denis Ramniceanu - Sa iasa fun 54. Nicolae Guta si Memetel - Se sting luminile 55. Don Genove - Baga Dans 56. Eduard de la Roma & Cris Swiss - Y love you baby 57. TICY - Leaga-ma de pat 58. Costel Biju - Mare Iubire 59. Denisa - Iar e o noua dimineata 60. Denisa - Am nevoie de tine 61. Bodo - Un nebun si o nebuna 62. Bogdan Copilu - Viata in puf 63. Geo - Ce femeie senzuala 64. Ionel Ienciu si Fero - Tu ma faci iubire 65. Narcisa - Dai din buci ca la turci 66. Nicolae Guta - Arata divin 67. Nicolae Guta,Play AJ feat. Ticy - Ce bombeu 68. Susanu si Nicolae Guta - Chel tu che 69. Nicolae Guta - Am pentru tine toate stelele din cer 70. Cristi Dules - Si soarele e gelos 71. Denisa si Ticy - Fac orice 72. Flornel si Susanu - Mi-e draga de mor 73. Nek si Lucian Elgi - Nu ma,nu ma 74. Ticy - Sistem Nebun 75. Alessio - Topit dupa tine 76. Florin Salam - My music 77. Edy Talent - Se ambaleaza nebuna 78. Denisa - Azi vreau sa te intorci 79. Tavi de la Negresti - Noi ne iubim la Paris 80. Cristi Tiran & Florin Salam - Minunea mea 81. Denisa, Nicolae Guta, Mr.Juve - Ce dragoste mare 82. Liviu Pustiu - Imi place sa iubesc 83. Nicolae Guta si Denisa - Cine,cine 84. Miraj - Imi curge bala 85. Alessio Adam B Nek Mariano - Te duc la malloficial 86. Nicolae Guta - Cum poti sa nu ma iubest Related Torrents
Sharing Widget |