VA - DJ KIMONI HIP HOP VS DANCEHALL SMASH-A-THON M IX VOLUME 5 (SOUND OF FLATBUSH) DEC 30 2010seeders: 1
leechers: 0
VA - DJ KIMONI HIP HOP VS DANCEHALL SMASH-A-THON M IX VOLUME 5 (SOUND OF FLATBUSH) DEC 30 2010 (Size: 63.41 MB)
Description
D.J. KIMONI
THE MP3 SYNTHESIZER DANCEHALL VS HIP HOP SMASH-A-THON VOLUME 5 (JAMAMERICAN MIX) STARTING LINEUP: Nicki Minaj - Right Thru Me Pleasure P - U Gon Let_Me Jamie Foxx Feat. Ludacris and Soulja Boy - Yep Dats Me Kafani Feat. Gucci Mane and Aktual - She Ready Now (Remix) Diamond Feat. Young Dro Dorrough Slim Thug Trina and Twista - Lotta Money Meek Mill - I'm A Boss (Feat. Rick Ross) Lil Wayne Ft Cory Gunz - 6ft7ft Ace Hood Feat. Swizz Beatz - Hustle Hard Kidd Kidd Feat. 50 Cent - Better Walk Lloyd Ft. 50 Cent & El Debarge-Let's Get In it (Remix) Michael Jackson Ft. 50 Cent-Monster (Ducati Riddim) - Bugle - U Mi Wah Find (Ducati Riddim) - Ce'cile - Body Hot (Ducati Riddim) - Popcaan - Money Green (Ducati Riddim) - Sidra - Love Me (Ducati Riddim) - Vybz Kartel - Nuff Gal Mi Touch (SEXY BAK RIDDIM) - Busy Signal - Grab and Wine (SEXY BAK RIDDIM) - Iceman_-_Rude_Wine (SEXY BAK RIDDIM) - Kiprichwn - Caah Get Brown (SEXY BAK RIDDIM) - Shaggy_and Mina - Sexy Weekend (SEXY BAK RIDDIM) - Vybz_Kartel - Cheat Pon Him (Blood Shed_Riddim) - Mavado_-_When_You_Feel_Lonely (Bah Suh Riddim) - Busy Signal - Wine Up (Nuh Po Dung) (Bah Suh Riddim) - Tami_Chynn - Nevah Know (Wicked Inna Bed) (Bah Suh Riddim) - Chino - Oh Lalala (Bah Suh Riddim) - Voicemail - Buss A Wine (Walk Out) (Bah Suh Riddim) - Tifa - Seh Mi Good Related Torrents
Sharing Widget |