VA - DJ KIMONI JUST DANCEHALL Volume 59 (IM JUST SAYING) (1 CD) 8-15-12.mp3seeders: 2
leechers: 2
VA - DJ KIMONI JUST DANCEHALL Volume 59 (IM JUST SAYING) (1 CD) 8-15-12.mp3 (Size: 109.88 MB)
Description
CLICK TO LISTEN NOW
1. (BITTER SWEET RIDDIM) - T'Nez - This Other Girl 2. (BITTER SWEET RIDDIM) - Ce'cile - Girl On The Side 3. (THUG PASSION RIDDIM) - HIT DON - ALL ABOUT THE DOLLAR 4. (THUG PASSION RIDDIM) - BENCIL - INFORMER 5. (THUG PASSION RIDDIM) - DREAMA - MONEY ME A PREE 6. (THUG PASSION RIDDIM) - HIT DON - ALL ABOUT THE DOLLAR 7. (TALK DI TINGZ RIDDIM) - AGENT SASCO - DEM NUH REAL 8. (TALK DI TINGZ RIDDIM) - ROMAIN VIRGO - CAH EVEN LOOK PON ME 9. (TALK DI TINGZ RIDDIM) - CAPLETON - CAH DO WEH WE DO 10.(TALK DI TINGZ RIDDIM) - RYAN ONIEL - IM JUST SAYING. 11. (RAVIN HANGOVA RIDDIM) - THUNDA FT. FYAH RAIN - LOT A GYA 12. (RAVIN HANGOVA RIDDIM) - P3TROL FT. LINKI - MI & DI GAL DEM. 13. (RAVIN HANGOVA RIDDIM) - DWAYNE ROSE FT. ISAAC FAITH - RAVIN HANGOVA 14. (RAVIN HANGOVA RIDDIM) - AFRICAN - MORE LIQUO 15. (NEGRIL WEEKEND RIDDIM) - Zagga - Gal Dem Ina Bikin 16. (NEGRIL WEEKEND RIDDIM) - Iyara Ft. Patexxx - Gal In Ur Life 17. (NEGRIL WEEKEND RIDDIM) - Future Fambo - Wife 18. (NEGRIL WEEKEND RIDDIM) - Ravers Clavers - Summer Hot 19. (NEGRIL WEEKEND RIDDIM) - Bounty Killer - Nah Seh We Sorry 20. (NEGRIL WEEKEND RIDDIM) - T.O.K - It Was All A Dream 21. (ILLUSION RIDDIM) - Currency - Gal A Whine 22. (ILLUSION RIDDIM) - Blu Lyon - In Love with You Pussy 23. (ILLUSION RIDDIM) - Dexta Daps - Turn Me on 24. (ILLUSION RIDDIM) - Tiana - Don't Stop 25. (POOLSIDE RIDDIM) - Fambo - She Call Mi Daddy 26. (POOLSIDE RIDDIM) - Konshens & Darrio - Gyal Sidung 27. (POOLSIDE RIDDIM) - Tifa - Hold On 28. (POOLSIDE RIDDIM) - Busy Signal - Poolside 29. (HAPPY DAZE RIDDIM) - BASTIC - LIVE MY LIFE 30. (HAPPY DAZE RIDDIM) - FAMBO - HAPPY DAZE 31. (HAPPY DAZE RIDDIM) - KONSHENS - FUCK REGULAR 32. (HAPPY DAZE RIDDIM) - BEENIE MAN - FEELING GUD 33. (MONEY BOX RIDDIM) - Elephant Man - Cyan Bad You Up 34. (MONEY BOX RIDDIM) - Mavado - Box Of Money 35. (MONEY BOX RIDDIM) - Supa Hype, Munga, Chi Ching & Gyptian - Slap Weh 36. (MONEY BOX RIDDIM) - Zagga - She Never Been 37. (MONEY BOX RIDDIM) - Aidonia - Kush Inna Mi Brain 38. (MONEY BOX RIDDIM) - Serani - More Money 39. (PEENIE WALLIE RIDDIM) - Sean Paul - Caught 40. (PEENIE WALLIE RIDDIM) - Nicky B - Mek Mi Love U 41. (PEENIE WALLIE RIDDIM) - Masicka - Fall Inna Love 42. (PEENIE WALLIE RIDDIM) - Don Choppa - Teach U Sharing Widget |