VA- Dj Kimoni JUST DANCEHALL Volume 80 (LIVE YOUR LIFE) (1 CD) 3-10-13.mp3seeders: 8
leechers: 1
VA- Dj Kimoni JUST DANCEHALL Volume 80 (LIVE YOUR LIFE) (1 CD) 3-10-13.mp3 (Size: 106.08 MB)
Description
click to listen now
1. (Universal Love Riddim) - brando – thanks & praise 2. (Universal Love Riddim) - cubanis – calling you 3. (Universal Love Riddim) - genesis – heart go 4. (Universal Love Riddim) - delly ranx – no bwoy 5. (Universal Love Riddim) - illmasika – fire ball 6. (HAPPY THOUGHTS RIDDIM) - beenie man – live my life 7. (HAPPY THOUGHTS RIDDIM) - blak diamon – my world 8. (HAPPY THOUGHTS RIDDIM) - d’angel – fren a mi fren mi man a mi man 9. (HAPPY THOUGHTS RIDDIM) - elephant man – spread out 10. (Bad Intro Reloaded Riddim) - bugle – gimme weh mi ask fah 11. (Bad Intro Reloaded Riddim) - dexta daps – nicky 12. (Bad Intro Reloaded Riddim) - daville – girls dem love we 13. (Bad Intro Reloaded Riddim) - charly black – love at first sight 14. (BAR BOUNCE Riddim) - Yce - Pas L'temps pour eux 15. (BAR BOUNCE Riddim) - bryka - end of the day 16. (BAR BOUNCE Riddim) - beenie man & fambo - let's make a toast 17. (87 RIDDIM)- Taranchyla – Bun It Up 18. (87 RIDDIM)- Mr Diamond – Dem A Sissy 19. (87 RIDDIM)- Delly Ranx – Ganja Smoke 20. (87 RIDDIM)- Peppery – Good So 21. (87 RIDDIM)- Froggy Maddsquad – J.A.M.A.I.C.A 22. (Gyal Boss Riddim) - Bounty Killer - Wifey Wine 23. (Gyal Boss Riddim) - Iyara - Any Gyal 24. (Gyal Boss Riddim) - Lc Jah -Contrôl Tou't Bet 25. (Gyal Boss Riddim) - Kalado - Feel The Need 26. (First Capital Riddim) - Mavado - At The Top (Just Us) 28. (First Capital Riddim) - I-Octane - Buss A Blank 29. (First Capital Riddim) - Chino Feat. GemiNi- Nuh Trust Dem 30. (DANDYMITE RIDDIM) - Elephant Man - Hot Gal Fi True 31. (DANDYMITE RIDDIM) - TIFA - HYPOCRITE SMILE 32. (DANDYMITE RIDDIM) - MAD COBRA - NUTTN NUH HARD 33. (Show Biz Riddim) - Aidonia - She Like Me 34. (AROMA RIDDIM) - Propa Fade - Nuh Gyal Clown 35. (AROMA RIDDIM) - POPCAAN - BERE GYALNISS Related Torrents
Sharing Widget |