VA EX YU by[MASKOMBAT]seeders: 0
leechers: 1
VA EX YU by[MASKOMBAT] (Size: 329.28 MB)
DescriptionAlen slavica -stepenice do neba Alisa -bosko buha+ -cigareta+ -dolaze(veliki patuljci i mali dzinovi)+ -glupo je spavati dok svira rock and roll+ -sanja+ Bajaga -ja mislim 300 na sat+ -rimljani+ -samo nam je ljubav potrebna+ -strah od vozova+ Bebi doll -A šta kad imaš sve+ -brazil+ -bademi i so+ -ljuta sam+ -maza,maza+ -da li sanjam+ -insalah+ Bijelo dugme -a i ti me izneveri+ -hajdemo u planine+ -pljuni i zapjevaj jugoslavijo+ -ruzica si bila+ zamisli+ Boris Novkovic -kuda idu izgubljene devojke+ -tamara+ Disciplina Kicme -svi zamnom+ Djavoli -bila krila galeba+ -cuvaj me pazi me+ -diridiri+ -dok tebe ljubim+ -pricaj mi o ljubavi+ -zvuci ulice+ EKV -budi sam+ -grad+ -novac u rukama+ -sarajevo+ -stvaran svet oko mene+ -ti si sav moj bol+ -umorna+ Elektricni orgazam -debela devojka+ - hej ti+ -ja sam tezak kao konj+ -lui,lui+ -svaka nova noc+ Kerber -beli tragovi+ -bolje da sam druge ljubio+ -covek od meda+ -ne igram ruski rulet+ -sa tobom ne mogu dalje+ -seobe+ Magazin -boli me+ -idi+ -nakon mnogo godina+ -natasa+ -put putujem+ -sanjam+ -sve bi seke ljubile mornare+ Merlin -cijele jujoslavija jedna avlija+ -lazu me+ -mama,necu da sam ziv+ -nek padaju cuskije+ -sibirska+ -tesko meni sa tobom+ -zaspao mesec+ Milić Vukašinović -sad ga lomi+ Osmi putnik -lutko moja -sta je tebi Plavi orkestar -jovanka+ -kad si sam druze moj+ -mangup+ -sava tiho tece -to je sok+ -valcer+ -zelene su bile oci te+ Riblja corba -amsterdam+ -cava+ -crno je dole+ -jedan covek+ -prokleto sam+ -sutra me probudi+ -tu nema boga, nema pravde+ Van gogh -daleki svet+ -gloria+ -tvojim imenom+ -za kim zvona zvone+ -znam+ Vatreni poljubac -100% rock ‘n’ roll+ -andjeo zla+ -jedan od sto+ -kako da te ostavim+ -moj stav- -ne pitaj me+ -neka ti bude+ -stipu gatibo+ Media info General Complete name : VA EX YU by [MASKOMBAT] Format : MPEG Audio Overall bit rate : 128 Kbps Track name/Position : 2 Performer : various Genre : various Audio Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 3 Bit rate mode : Constant Bit rate : 128 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 44.1 KHz Compression mode : Lossy Stream size : 2.87 MiB (100%) Pleas people remember the community and seed your downloads! Don't HIT AND RUN when is so much better to share!!!! ;) Related Torrents
Sharing Widget |
All Comments