Zabij dla mnie - Kill For Me *2013* [DVDRip] [XviD-BiDA] [Lektor PL] [AgusiQ]seeders: 134
leechers: 24
Zabij dla mnie - Kill For Me *2013* [DVDRip] [XviD-BiDA] [Lektor PL] [AgusiQ] (Size: 688.45 MB)
Description
Tytuł: Kill For Me
Polski tytuł: Zabij dla mnie ==================== Ocena: IMDB - 5.8/10 (728), Filmweb - 5.5/10 (19) Produkcja: Kanada Gatunek: Dramat, Thriller Czas trwania: 91 min Premiera: 12.02.2013 - Świat Reżyseria: Michael Greenspan Scenariusz: Christopher Dodd, Michael Greenspan, Christian Forte -=- OBSADA -=- ★ Katie Cassidy ... Amanda ★ Shannon Chan-Kent ... Zoe Lamont ★ Torrance Coombs ... Cameron ★ Adam DiMarco ... Mark ★ Lini Evans ... 911 Operator ★ Leah Gibson ... Natalie Pritchard ★ Chelah Horsdal ... Sen. Maria Klein ★ Colin Lawrence ... Detective Howe ★ Donal Logue ... Garret Jones Katie i Tracy są współlokatorkami i najlepszymi przyjaciółkami. Gdy jedną z nich zaczyna prześladować nadgorliwy meżczyzna, druga postanawia wziąć sprawy w swoje rece i raz na zawsze rozwiązać ten problem... -=- INFORMACJE O PLIKU -=- Code: Kill.For.Me.2013.PL.DVDRip.XviD-BiDA / Lektor PL Data wydania: 15.03.2013 Liczba CD: 1 Video: XviD | 608×336 | 919 Kbps | 25.000 fps Audio: English | AC3 | 128 Kbps | 2 kanały | 48,0 KHz V: VoMiT A: DVD9 Dodatkowe info: Polski lektor [Profesjonalny !] * SAMPLE * -=- SCREENY -=- Description By AgusiQ Related Torrents
Sharing Widget |